Humor

Åhh, vad skönt det är att vara ledig!! Har tagit två semesterdagar bara för att.
Eller ja, egentligen var det ju först eftersom vi skulle till stan idag på humorkvällen.

Så vad gör man då när man är ledig??
Jo, halv nio i morse ringde väckarn för jag och C skulle ut på morgonpromenad, som jag lyckats övertala henne om.
Guuud, vad jag ångrade mig i det ögonblicket när väckarn ringde!! Men, tjurig som jag är så var det bara att ta tjuren vid hornen. Så jag steg upp och klädde på mig och gav mig ut i det hösttrista vädret. Fick vänta en stund på C, hade precis börjat överge tanken på att hon skulle komma (hon lät ungefär tio gånger tröttare än mig när jag väckte henne, och det enda hon sa var typ - Ja? Hej då!) och börjat gå mot hennes hus när hon plötsligt dyker upp.
 (Inte jag som knäppt denna bild)
Så blev det en timmes promenad, för att sen fara ner på fiket för att inta frukost. Gott!! Sen for vi hem till henne och spela lite guitar hero. Så jävla roligt spel, förutom att hon är typ mycket bättre än mig och alltid vinner!! Fast  hon är ju ganska snäll och försöker typ "Men nu kommer du att vinna, den här gången gick det skitdåligt för mig" och så vinner hon ändå, och om det gick skitdåligt för henne, hur dålig är inte jag då?? Jaja, nu är det ju inte så att jag sitter och surar för det, jag skriker lite elaka saker till mig själv och sen är det bra.
Sen var det bara hem och duscha och göra sig snygg "ifall Björn skulle fria" som C sa... =)
Inne i stan hann vi käka lite pizza innan det var dags för humorkvällen, Turne -08 som den hette. 

Så hur var den då??

Özz var rolig. (Trots en dum människa som inte förstod vad Man får inte filma betydde, så han fick avbryta flera gånger och till slut gå fram till denna männsikan och hota med att kasta ut henne) 

Soran var ung, charmig och rolig.

Måns var skitrolig!!!

Björn var....inte så rolig som man hoppats på.
Alltså dels fick han minst tid av alla. Sen så hade man nog extremt höga förväntningar på honom, och jag tyckte även de andra stå-upparna liksom byggde upp förväntningarna på honom, så när han bara prata i knappt en kvart så blev man liksom bara -Jaha... Alltså, han var ju rolig,  det är ju inte det, och han är ju så himla söt så man vill ju bara ta med honom hem och klappa honom. Men han var inte bäst. Och sen så satt vi långt bak, så man missa lite av hans ansiktsuttryck och minspel, som är en ganska stor del av hans "grej".

Roligast var alltså Måns, vilket kom som en liten överraskning, för jag har aldrig riktigt gillat honom så mycket tidigare, inte av nån särskild anledning, jag har bara tyckt att han varit lite skrikig och gapig, så han har aldrig fallit mig i smaken tidigare, men ikväll var han stjärnan och var den som drog hem störst applåder.

Sen blev det kaffe på Mackedonken innan vi for hemåt igen.
Summa sumarum så var det en trevlig kväll med mycket skratt, skoj med lite avbrott i vardagen.

Nu ska jag snart sova tror jag, så man inte sover bort hela dagen imorgon.
För då ska det nämligen bytas däck. Har lite pyspunka på ett av sommardäcken, så det är ju lika bra att slänga på vinterdäcken då. Sen så hoppas jag på nån promenad även imorgon och så blir det ju lite IDOL och sådär.


God natt på er världen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback