Röj å rensa!!

Var ju till Sundsvall i helgen och inhandla lite nya grejer, och det ledde till en riktigt röjning hemma!!


Bl.a så köpte vi ett nytt täcke och kudde till V, så då var vi ju tvungna att byta till nya sängkläder åt honom oxå, och då var det ju lika bra att byta på min och E´s säng oxå. Och om vi ändå har nya sängkläder, så känns det väl verkligen som om man vill städa oxå. Och eftersom det bara är en hall förutom sovrummen uppe, så städa jag och V hela övervåningen igår. Och det innebar ju att jag var tvungen att vika/hänga in alla kläder i garderoben oxå, inklusive mina nya kläder från Ellos. Detta i sin tur innebar ju att det blev FÖR fullt i garderoben, så då fick jag ju rensa bort en massa kläder jag inte använder oxå!! Hur bra som helst!!

Sen var det dags för nedervåningen. Den hann vi inte riktigt klart med, men storröjning påbörjad, så igårkväll var vi i stadiet: kaos påväg till bättre ordning. Fortsättning följer idag. I alla fall, på Rusta hade vi handlat massa nya duschcremer och schampoon och grejer, plus två nya hyllor till dessa på IKEA: alltså röja i badrummet. Dessvärre hade vi så mycket tvätt som blev liggandes så den ligger kvar på badrumsgolvet. Men det får vi åtgärda idag när all tvätt hunnit blivit tvättad.
 Vi köpte källsorteringskärl, så då blev det röj och städning under diskbänken (händer alldels för sällan, gillar verkligen inte det!!) Men nu är det gjort, och då kom vi igång med källsorteringen igen, plus att vi SKA börja kompostera på riktigt, för nu har vi en hink till det!! Detta i sin tur ledde till röjning under trappen, för där hade vi källsorteringen tidigare, så jag städa ur allt glas, och hitta då en massa pant som bara var inslängd därunder. Så röja det oxå. Jo, just en annan anledning till röjningen under trappen var oxå att vi nu köpt en lampa och hängt upp där, vilket inte haft tidigare, och därför inte sett nåt. Just nu står all pant kvar i påsar i hallen, och som sagt just nu är det mer kaos än det var innan, men bara vi flitt undan detta så kommer det vara mer ordning än innan. Jo, och så har vi äntligen lyckats köpa en ny kökslampa, så då blev det mer röj i köket oxå!
TOSTARP Taklampa dubbelNya kökslampan, blev himla mysigt och bra tycker jag!! Riktigt nöjd!!
BLANKEN DuschkorgFörvaring i duschen!!
GRUNDTAL Hängare för dörr
Och plats för handdukarna, inte på golvet och inte i vägen. Denna hängare som man hänger på dörren är en så himla bra uppfinning upptäckte jag!!

Alltså, märker ni hur otroligt bra det är att åka till IKEA och impuls handla lite då och då??  =)

Hej!

Kommentarer
Postat av: Mor

Gud vad ni är duktiga du & V, vad gjorde E då, var han Kronblom och låg på soffan??

2008-10-08 @ 10:42:48
Postat av: Helena

Han var faktiskt inte hemma. Vi slutade tidigt, så vi greja medans han var på jobbet. Sen när han kom hem hjälpte han oxå till lite med montering av lampan och så. Sen bjöd han in en massa folk, det var därför vi inte hann klart...

2008-10-08 @ 11:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback