Så var det helg då...

Har precis städat bilen!! Det hade kunnat gjorts nåt år tidigare!!
Eller är väl itne klar egentligen, jag har bara plockat bort allt skräp, all pant och allt annat som INTE hör hemma i en bil..
Dessvärre hittade jag ingen skarvsladd så jag kunde dammsuga den, alla är fastfryst och går inte att rubba på...
Men det blir ju lätt att dammsuga så fort de blir tillgängliga nu, då det inte ligger tusen saker överallt...

Igår blev en lite hektisk dag. Jobbade till halv sex, så för att spara in tid drog jag ner på byn på min 30min långa lunchrast för att uträtta alla ärenden jag hade, d.v.s hämta fjädrarna till bilen, köpa en bult till min skoter och handla presenten till systerdotter som fyllde år igår.

Men då upptäcker man en nackdel med att bo på en liten by, på landsbygden, nämligen att alla andra har ju oxå lunch, samtidigt som mig!! Så på dessa 30 min hinner jag inte uträtta ett enda ärende, för det var stängt överallt! Utom på ett ställe, där jag skulle köpa bulten, men där fanns ingen med kunskapen om vilken bult jag skulle ha, den enda personen med den kunskapen var nämligen... ja gissa....på lunch!
Så jag sprang in på bolaget och köpte mig en vinare istället. Tur att E slutar fyra på dagarna, så fick han uträtta alla mina ärenden när han slutade...
Ja, som sagt jag jobba till halv sex, sen skulle vi på teater klockan sju, och emellan där skulle jag bpde hinna äta, fira systerdotter och helst duscha...  Jag drog hem för att hämta presenten och blåste sen ner till systerdotter, hann sitta där och vara trevlig i ca 45 min, sen hem, hemma ca 18.37 slänga i sig två slevar mat, och jag menar verkligen slänga, samtidigt som jag beordra E och V att klä på sig, sen upp på övervåningen, tuggandes på den sista tuggan...
Ut i bilen och iväg... och vi hann!! Teatern var bra, rolig! Men den visade sig vara mycket längre än nån av oss trott, och efersom vi skulle på samkväm hos våra grannar, som oxå var på teatern, och med en massa mera folk, så smet vi i pausen... Jag vet, elakt, och inte snällt, och jätte otrevligt, men annars hade det ju blivit så sent... Hoppas ingen märkte det och blev ledsen...
Sen hade vi jättetrevligt i alla fall med goda vänner, vin, gott tilltugg och en massa snack!!
Sen vid elva var både jag och V halvsovandes, så drog vi oss hemöver, medans de andra surrade vidare till framåt tre...

Idag har väl inte hänt så mycket, vi gick ner och hämtade bilen som vi lämna igår, har som sagt städat bilen och varit på återvinningen och handlat. SItter just nu och funderar på om jag ska vara nöjd med den promenaden som blev när vi hämta bilen, hoppa i badkaret och läsa fredag och Klick, eller om jag ska gå på en till, längre promenad, och bada sen efter middagen....
Lutar mot en till promenad, men jag vet inte vart jag ska gå riktigt... Jag längtar tills snön har smält så man kan gå Grisrundan igen! Det är en lämplig promenad det!!
 Frostigt...

I höstskrud...
Åh, nu längtar jag ju ännu mera!!

Nähä, om man skulle ta och gå innan det är dags att fixa middag...
Vilket blir ungefär samma som förra helgen, kött och hammagjorda klyftpärer med bea, champinjoner, rostade morötter och idag har jag även inhandlat sallad.... Mums!!

Hej!


Kommentarer
Postat av: Hanna

tack för igår! trevligt...! Jag har gått grisrundan, det går bra, får pulsa lite ibland.. men vad gör man inte för att få skriva i boken!!!!!

2009-04-04 @ 17:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback