Vart tog solen vägen??

Skyet
Det är bara helt grått och mulet...

Lasagnen igår blev i alla fall smaskens!! Åt tills jag höll på att dorma av!!

Och mycket mat blev det, hade nog räckt till ett helt fotbollslag och det är ju händigt!!
Hade blivit många matdosor, men då kom E på att han nog skulle bjuda sina snickarkollegor på lunch istället, och de lär nog äta som ett fotbollslag, så det var nog förmodligen det sista man såg av den lasagnen... =)
Det är nåt som E är bra på, istället för att frysa in matdosor om det blir många, och ta de nån annan gång när man inte har gjort nån matdosa, så ska han alltid bjuda bort det!! Och då menar jag alltid!! Och det är ju iofs väldigt snällt och trevligt, men ibland känns det ju som man kanske kan vara lite ekonomisk och spara till sig själv nån gång! Men sån är han, generös och med guldbyxor (tror han i alla fall)

Efter maten gick vi i alla fall på en liten promenad, skönt att bara få röra lite på sig när man är sådär mätt, och skönt överhuvudtaget! blev bara en kilometer, men det är ju en kilometer längre än ingen kilometer!! Och stergräknaren slutade på drygt 8000steg! kändes som lagomt, med tanke på att yogan nog gjort av med mer kalorier än stegräknaren räknade!

Sen tog jag fram min bönpåse och slängde in i micron och värmde mina rygg-, axel- och nackmuskler för att sedan massera de med delfinen. Tog även fötterna en sväng och det vibrerade i de flera minuter efter att jag slutat, läskigt!!
Men det var himla skönt!!

Sen blev det såklart Roomservice och Grey´s för hela slanten innan jag avslutade med en dusch och somna sen som ett barn!! Blev faktiskt överraskad av Peter Siepen som var dagens kändisdesigner på Roomservice. Trodde precis som Johnny och Mattias att han skulle vara mycket mer utflippad, både som person och som designer!! Man har ju liksomd en uppfattningen om honom, men det ända som avr utflippat var ju hans kläder, annars verkade han ju vara riktigt normal... =) Positivt överraskad!
Peter Siepen

Idag jobbar jag länge, så idag hoppas jag att E står för middagen, och sen blir det nog inte så mycket aktivitet i kväll, mest slapp framför tv:n, och en promenad måste det ju bli!!
Herregud, det är ljust till efter åtta på kvällarna nu!! Så härligt, spelar ingen roll om man jobbar sent, man har ändå flera timmars ljus!!

Nähä, back to work!!

Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback