Helg!!

Så var det helg igen!!
Och vad har denna helg att bjuda på??
Ikväll blir det nog rätt lugnt, ska fara runt lite och ordna med nå grejer, imorgon har jag nog inte heller nåt särskilt för mig på dagen, men sen väntar 90-årskalas, eller 3x30 år är det. Ska bli skoj, blir rätt mycket folk, och så är det Western-tema!
Har fixat min outfit, den kommer inte att vara så himla utmärkande, men lite mer åt westernstuket än vanligt i alla fall.
Det här hade jag tänkt ha på mig:

Hoppas det inte kommer att se lika konstigt ut på mig... =) Lite deformerade ben..
                                 
Hatt: Hobbex, Örhängen: Ur&Penn (ser ni priset??), Blus: Mammas undanlagda kläder, Jeans: Ellos (eller alltså, de fanns redan i garderoben), Stövlar: Mammas icke undanlagda...
Så totalt har jag lagt ut 220:- på denna outfit, lagomt!! Och blusen som jag hittade hemma hos mamma kommer jag att använda mera, även vid icke-western aktiviteter, den var ju superfin!!

Även E har letat fram en outfit, en likadan hatt som mig, han har sprungit och letat fram gamla revolvrar med tillhörande hölster sen han var liten pojke, och hittat nå gamla boots sen den tiden de var populära. Och så springer han runt här och kallar mig M'am och han har redan skjutit upp typ 5 knallpulvermagasin... Han är way back till pojkåren igen!!
Först ville han nog inte riktigt klä ut sig, men sen inhandlade hatten och knallpulver så har han helt sjunkit in i western-temat. Hela vägen hem från Sundsvall snurrade han pickadollen, och nicka med hatten åt förbipasserande bilar!, allt som fattades var ett grässtrå i mungipan!

Ja, och på söndag lär man väl mest slappa i soffan, summan av Saloonbesök...

Nu väntar korv och makaroner på mig....

Ha en trevlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback