Uppdateraaaaaaaaaaaaaaaaa!

Skriker Lillasyster. SÅ då är dte väl bara att gör det då!
Jag blir så arg på mig själv, för jag skriver för fort. Jag skriver fortare än vad jag kalrar av, därför blir det en enorm mängd med felskrivningar när jag skriver, som jag måste gå tillbaks och sudda, vilket resulterar i att det atr längre tid än vad det hade gjort om jag skrivit långsammare frpn början. Så nu ätnkte jag låta bli att sudda, så ska ni får se hur mycket fel det blir... kanske blir lite roligare att läsa, eller ni får anstränga er lite mer för att förstå ia llafall... Hur kul det är vet jag itne...

Har i alla fall varit på 0:ornas (som de tydligen kallas) lucia nu. Lite tråkigt aatt de stod längst bort i ett avlångt rum, så man fick stå på stolarna för att se, men de var väldans söta i alla fall! Och gott fika!

Tänkte att jag kan ju visa vilken fantsastisk nagelkonstnär jag är, när syster går i nageltankar...
Kanske kommer hon till mig istället...=)
Närå, skämt åsido, jag hade lite tråkigt när jag var hemma och var sjuk och roade mig med att måla naglarna.
Såhär blev resultatet:

Unders är det e orange färg från L'oreal Resist and shine Titanium nr 450, för att vara noga, som jag köpte på halva priset nånstans...
Sen svarta prickar med Depends svarta nr. 39. DEssa prcikar gjorde jag med en tandpetare!!
Det är itne nå färdiga mallar, jag har gjort det för hand!! (Det är ignet skryt, mer en ursäkt flr del dåliga kvaliten..)

Sen för att trixa till det extra la jag i lite guld i de svarta prickarna. Även guldfärgen av märket Depend nr 118.


Sen överlack på detta från DEpend. Det står på L'oreal flaskan att den ska hålla i upp till sju dagar, och det gjorde den kan jag säga! Iofs med överlack på, men då satt den i över sju dagar oxå. Inte för att jag använda fingrarna så mycket när jag var hemma och var sjuk, som ma gör närman jobbar, tvättar och stöter i och grejar, me det höll bra i alla fall!!
(Och det orangea som hamnade utanför försvinner efter nån dag när man tvättat händerna några gånger, eller så knoprar man bort det... Funkar bra, då jag aaaaaalltid lyckas måla utanför!)

Det var väl inte det snyggaste man kan göra, men det var första gången jag gjorde nåt, och kul att experimentera lite!

Nu ska jag glo på Stockholm: Arlanda med E.
Orkar inte me nå julklappasinslgning eller städinng...

Hej!

(PS. Nu har jag dessutom suddat och gjort o texgten på vissa ställen, för att ni ska förstå vad jag skriver, eller för att suddningen kommer som en refles... Och nu tror jag att jag varit exra noggramm närjag skrivit... Men ugnefär så här mycket får jag sudda och skriva om... Måste träna på detta!!DS)

God kväll!


Kommentarer
Postat av: Paulin

Supersnyggt! När jag har lite extrapengar över ska jag köpa på mig lite nagellack och pyssla på lite jag också..är ju kul att få vara lite kreativ samtidigt som man blir lite snyggare ;)

2009-12-09 @ 20:32:00
URL: http://pauerlajn.blogg.se/
Postat av: johanna

Snygga! Ska lägga ut en bild på mina nån dag när jag orkar!

2009-12-09 @ 22:38:05
URL: http://josblogg.blogg.se/
Postat av: Linda

Å vilken talang, nagelskulptör.

2009-12-10 @ 10:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback