Hur mår vädergudarna??

Tror vi har fått nåt varannandag väder här. Ena dan är det strålande sol och runt -20, nästa dag är det snö och mildare, runt -10, och turas det om. Så eftersom det var strålande sol igår, så har vi snö idag. Prognoserna verkar inte stämma överhuvudtaget i alla fall.

Annars så fortsätter mitt konstiga humör. Inge huvudvärk idag, än i alla fall, men pigg i morse, hade inga problem att kliva upp, men efter bara nån timme så slår mattheten in ändå. Känns som om jag skulle kunna sova i 100 år!
 
Denna bild summerar mitt mående ganska bra...

Ikväll blir det nog inte så mycket ansträngande. V kommer till oss, så det kanske blir nå fredagsmys. En promenad kan man ju hoppas på, blev ingen på kvällstid igår, bara på lunchrasten. Imorgon blir det kanske skoter. Om varannandag vädret fortsätter så betyder ju det -20 imorgon, och då blir det nog ingen lång sväng, men är det som det är idag så blir det nog lite. Det var faktiskt ett tag sen vi var ut på en skotersväng nu. Oj, vad detta inlägg blev helt meningslöst och innehållsfattigt. Bäst att sluta innan det blir alltför deprimerat...

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback