Waste

av tid... Vakna vid elva idag, och låg kvar i sängen till klockan nästan var ett!! Åhh, vad mycket tid!! Titta på Lost, somna som en stock igår när jag kom hem, så E titta på två avsnitt, så jag var ju tvungen att kolla ikapp!!
Jaja, jag var ju lite bakis efter personalmiddagen igår, och jag hade inte så mycket jag MÅSTE göra ändå, så jag ahr bara lite dåligt samvete. Sen klev vi upp i alla fall och käka frukost, sen for vi och skriva med skotrarna och där har vi varit tills klockan var ca 19.00.

E´s matta var för lång upptäckte de när de monterar ihop skotern igen, och sen när de bytt tillbaks till gamla mattan blev de gängpaj på en bult, så då avr det bara att plocka bort en massa igen och gänga om... Och till sist, efter allt skruvande så är det enda som blivit gjort på skotern lite smörjning i boggien, annars är den precis som vanligt... Trist. Sen skruva vi tillbaks mina dämpare oxå, så nu känns den lite bättre. Fast den fjädrar ändå inte upp som den ska, så man kanske må kosta på hårdare fjädrar.. Jaja, får bli huvudvärk en annan dag.

Nu har vi i alla fall käkat pizza, och jag har gått en promenad med Silva som vi är hundvakter åt i helgen med. Hon har suttit ensam hela dagen, så när vi kom hem hade hon bitit sönder nån skumgummi-grej, en pälsmössa och spridit päls över hela nedervåningen och hämtat två toarullar... Hmm, undra om hon haft tråkigt?? Vi har inte varit upp än heller, så jag vet inte om hon gjort nåt där.
"Vaddå?? Skulle jag??"

Näe, nu ska jag åka till C och D som oxå varit med och skruvat skoter, E och D skulle tydligen dricka grogg. Själv är jag inte så sugen. Fick nog igår. Vi hade en jättetrevlig personalmiddag i alla fall. Med många skratt!! Blev lite lagomt berusad. Sen gav vi oss iväg till Lergodset. Är så himla kul att man kan gå dit, varje helgkväll!! Spela lite dart och biljard, var ju kanske inte i proffsform riktigt igår...

Trevlig kväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback