Måndag hela veckan

Idag är det måndag i alla fall. Var lite seg imorse att kliva upp, och kroppen känner sig...använd... Är faktiskt lite öm både här och där. Kanske inte så förvånande, har ju använt den lite mer än den är van i helgen.
Men detta ska numera bli en vana, det säger jag dig. Nu när man lånat bättre skidor så ska de användas!!
Så ta med mig ut på skidturen, om du är på väg!! Eller kom till Pålgård så får ni följa med mig!!

Annars då... Ja, har inte så mycket på hjärtat. Det blev ingen Yoga ikväll i alla fall, p.g.a dubbelbokning, det blir imorgon istället, så det tackar kroppen för, en dags vila. Men imorgon då, har ni sett vilken tid de ska sända Lost??
22.40 på fyran!! Va?? 22.40?? Hur hade de tänkt att jag skulle orka det?? Då är det ju inte slut förräns 23.40, och jag börjar jobba 06.00 på onsdag!! OK, de hade kanske inte mig i åtanke alls.. Men allvarligt, tror de att de har så dåliga tittarsiffror, så de ska sända det 22.40?? I och för sig så är jag ju glad att de inte sänder samtidigt som Desperate Housewives, då hade jag inte heller blivit glad... men 22.00 i alla fall?? 
Det är väl kanske finanaskrisen som även nåt tv-världen. Det kanske är så att det blivit så många arbetslösa som är vaken hela nätterna, att de bästa tittarsiffrorna är då. Kan det vara så??

I alla fall så komer jag att sitta bänkad framför tv:n, denna dumma tid. Har saknat Lost lite grann, när de nästan var en del av livet här efter jul.

Mer Sawyer och Jack för ögonen!!!


Nähä, nu blev det inge mer...

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback