Ledig!!

Det är skönt att sluta tidigt!! Man hinner med rätt mycket!!
Idag har jag hunnit med:
*Glögg med C
*Promenad med C och kamerorna
*Umgåtts med C ingår ju då såklart
*Käkat lunch med C på Brödbiten och samtidigt umgåtts med I, vilken kombo!!
*Efterdragit alla hjulbultarna. (Extra viktigt då I tappade sitt framdäck för en vecka sen, medans hon körde. Det kom liksom och rullade förbi henne... Hon trodde att det berodde på skitiga fälgar och att bultarna bara var åtdragna med spärrskaft, istället för fälgkors. Hmm, jag drog bara åt mina med spärrskaft oxå, kände därför att det var extra viktigt att efterdra de, men ändå har jag lullat runt i en vecka utan att göra de. Men nu är det gjort!! Oj, vilken spännande historia detta vart!! =))

Skönt att inte göra så mycket, vi satt länge på fiket och bara surra. Kul, för vi ses så sällan nu för tiden, så det händer sällan att vi bara surrar med varandra, var läääänge sen vi hade en tjejkväll...

Men prestationsångesten är inte långt borta...
Efter ca en timme på fiket så börjar jag känna stress och panik över alla saker jag hade tänkt göra som bara står och väntar medans jag slösar bort tiden. (Alltså jag tycker verkligen inte att umgås med mina vänner är att slösa bort tid, det är snarare kvalitetstid, men på nåt konstigt vis så känner jag så när jag inte gör nåt, utnyttjar tiden till fullo, när jag är ledig alltså, eller slutar extra tidigt, ska ju hinna göra allt man inte hinner annars..) Jag kan aldrig bara nöja mig med att bara vara när jag är ledig, eller jo, det gör jag på kvällen, när jag gjort allt annat jag tänkt göra. Saker som jag planerat göra idag som jag inte hunnit med:
*blogga
*läsa en massa papper som vi ska prata om på möte nästa vecka med jobbet
*ta bort lacket från naglarna, fast det har snart ramlat av sig själv...
*kanske sova en stund
*käka nåt innan vi ska iväg och simma.
*Packa badväskan. Har förresten inhandlat ansiktsmasker idag oxå, och peeling, så nukommer man bli ännu freshare!! =)

Här är lite kort jag knäppte idag i alla fall.


Nähä, om man skulle pricka av lite mer grejer på den där listan kanske...

Adjö!

Kommentarer
Postat av: Helena

Jo man kan ju bli utan, men vi leker ju som sagt denna grej på juldagen så vi får klappar på julafton som vanligt. Sedan handlar det ju inte om några dyra saker, vi har haft för max 50:- och mormor hade slagit in kork-karott-underlägg en gång. Dom kunde jag mer än gärna vara utan...Haha!

2009-10-29 @ 20:05:49
URL: http://helenashopkok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback