Jubileum!!!

Detta är mitt 501:a inlägg!!
(Alltså, skulle ju egentligen fira det 500:de, men glömde liksom bort det...)
Så grattis till dig bloggen!! Du har klarat av 500, mer eller mindre intressanta inlägg!!
Och det är fortfarande folk som är intresserad och går in och läser. Det är inte det sämsta!!

Statuskontroll på Helena då:
*Nytränad. Men jag var inte alls så stark som jag kände mig sist. Redanpå uppvärmningen kände jag att dessa muskler var inte mycket att ha. Förmodligen så är det för att jag har lite träningsvärk sen i tisdags, är första gången nu somjag tränar så nära inpå... Näe, blev bara ökning på en övning tror jag. Däremot tvingade jag mig själv att ta lite smärta, så jag klarade nog fler utfall och armhävningar än sist. Annars är det ofta där jag faller, är så dålig på att plåga mig själv, så fort det börjar bränna i musklerna ger jag upp... Jaja, behövs väl ingen uppsats för detta heller...
*NyIdol:ad. Verkar fortfarande som om många av mina favoriter är kvar. Några var det länge sen jag såg, men större delen tror jag är kvar. Är väl inte så konstigt kanske, då de verkligen var bra!
*Nyduschad. Det var nästan lika jobbigt som pump-passet faktiskt...
*Nykokat tevatten står och väntar på mig, så nu ska jag skala en morot, hälla upp tevatten, sen glida ner i soffan och gojna mig till Dobidoo verkar det vara som går på tv:n.

Och imorgon blir det dagis här hemma som sagt. V och tre extra barn, direkt när man kommer hem från jobbet nästan. Förhoppningsvis blir de trötta tidigt så jag och E hinner pusta ut lite i soffan sen. Men det är nogmitt största bekymmer, hur vi ska få alla fyra att sova. Men vi får väl dela upp de kanske... Tillslut må de ju däcka...

Och på lördag har vi 10-årsjubiléet sen nian. Ska försöka hinna leta fram nå gamla bilder från den gamla goda tiden... Kan bli riktigt skojigt!
Och på söndag tror jag att jag inte ska göra så många knop alls, känns som om att jag kommer att behöva pusta ut...

Skriver detta ifall jag itne hinner blogga så mycket i helgen med alla barn och allt...

Men trevlig kväll på er, nu ska jag däcka i soffan...

Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback