Konstiga drömmar!

Alltså, min hjärna får inte vila nattetid heller.
Varenda, vareviga natt drömmer jag den ena kosntiga drömmen efter den andra.
Och jag kommer ofta ihåg de, i alla fall direkt på morgonen, de blir lite suddiga under dagen.
.
Vad beror detta på??
det har gått lite i perioder, men nu har det hållit på säkert en månad!!
.
Kom precis på nattens dröm.
.
Vi var på en flygplats, och skulle flyga iväg, kanske arlanda, och precis när vi taxar ut så kommer det bomber vinandes. Den andra bomben landar precis under oss, men då har vi precis kommit upp i 240 km/h som är den hastighet då planet lyfter. (Läste det i Halvan häromkvällen). Så vi klarar oss, men vet inte om vi kan landa nånstans.
Tillslut landar vi i nåt konstigt land i öst.
Vi hittar vårt bagage, tror jag, men alla bara sliter i allas kläder, så vi snor kläder från överallt, klästreck och diverse ställen. Det finns nåt typ Röda korset som lagt fram alla kläder de har i lager.  Jag lyckas få ihop en bra hög med diverse kläder, i förhoppnigsvis passande storlekar, 70-talsmönstrade bikinisar och klänningar, men jag tappar högen på väg till nåt hotell vi ska övernatta på i väntan på vidare flygning.
Så jag springer runt, rädd för "ortsborna" som är skumma killar, men lyckas få ihop lite folk som hjälper mig att samla ihop lite grann i alla fall.
.
Ja, så kan det se ut. Självklart med fler detaljer oxå.
Och ibland kan det vara 3-4 drömmar/natt.
Det blir lite jobbigt, eftersom det känns som om man aldrig är utvilad, utan hjärnan jobabr dygnet runt!

Nån som har nåt tips på vad jag kan göra för att sova drömfritt??

Kommentarer
Postat av: Maria

De perioder jag drömmer mest är när jag är stressad/orolig. Mycket i huvet liksom. Så varva ner, slappna av på kvällen, inte några kolhydrater sent och inte fundera så mycket på det, då blir du stressad av det. Tänk att det är en period, inget farligt och så småningom kommer det gå över. God natt!

2011-02-17 @ 22:20:03
Postat av: Pernilla

Åh jag är inte ensam! Jag drömmer också sjukt konstiga och framförallt hemska drömmar, varenda eviga natt ! Inte konstigt man är trött när man vaknar.. Fast när jag tänker efter så har jag mått bättre psykiskt än vad jag gör just nu. Tror som föregående talare, att man har mycket i huvet och stress är boven i det hela !

Kram på dig !

2011-02-19 @ 00:25:00
URL: http://pwasell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback