Svar till: beundraren! =)

Åh, vad kul!! Blir nästan generad!! =) Jodå det får man absolut fråga! Idag har jag gått ner exakt 14,3 kg sen januari ifjol. Det kan låta lite lite, men första halvåret, på vårsidan, så höll jag bara på nån månad då och då, så jag kanske gick ner 5-6 kg då, och resten har jag gått ner sen v.32. Det går inte jättefort, men det är min tanke oxå; långsamt och hållbart. Min kropp kommer inte att chockas sen när jag slutar med nån diet, och gå upp en massa kilo i vikt igen, (hoppas jag i alla fall!! =)) för nån diet går jag inte på. Träning och sunt förnuft gällande maten är vad jag går efter!
Det enda jag medvetet undviker är vitt bröd, och mjukt överhuvudtaget nästan. Men blir jag supersugen så slinker det även ner nån helvit rostad macka med smör och ost på!!
.
Hoppas det kommer att gå bra för dig oxå!
Skidåkning och simning känns som två av de bästa sporterna att syssla med, hade önskat att det fanns ett badhus på Hammarn oxå, då hade jag definitivt simmat. Och efter att ha spelat Kinect här efter jul så vet jag att hoppning är underskattat! Jösses vad jobbigt det är att hoppa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback