Tropisk hetta!

Vilka varma dagar!!
Man ska ju bara ligga hemma i en solstol nu egentligen!
Men inte då, näe, istället ta rman cykeln på jobbet, och jag kommer förmodligen avlida på vägen hem i värmeslag. Men men, "är huvudet dumt får kroppen lida", eller man skulle ju även kunna säga "Vill man vara fin får man lida pin!"
.
Och apropå på det så tyckte jag Blondinbella skrivit ett mycket bra inlägg igår!
Läs här!
.
Kort sammanfattat så skriver hon: Bry er inte om vikten eller hur ni ser ut, må bra istället!
.
Och det är ju helt fantastiskt att en så stor bloggerska skriver det, till motsats mot många andra som äter barnmat och dylikt.
Men som många skriver i kommentarerna oxå så har lever hon inte fullt som hon lär med manikyr en gång i veckan, många frisörbesök, outfit bilder och liknande. Men det är klart att hon får göra det, vem skulle INTE göra det om man hade råd?? Men jag förstår att endel tycker det är lite dubbelmoral, eftersom hon inte BARA tar upp vikten, utan skriver och detta är direktcitat: Jag förstår inte hur man orkar lägga energi varenda eviga dag på hur man ser ut!.
.
Men jag tycker ändå att det är bra att hon skriver detta, och här kan man även läsa vad hon väger idag!
Det är lustigt att alla klagar på hur smala alla kändisar är, på size zero och på Kissie, men när nån går åt andra hållet, som Blondinbella, och väger lite mer än size zero, och står upp för det, och vägrar gömma sig bakom tält, då får hon skit för det oxå!! Bl.a för den här bilden får hon en denna kommentar:

Bella, du är en gullig tjej och väldigt duktig men du borde nog börja tänka lite på hur mycket choklad du äter. Dina lår börjar bli lite fluffiga


.
Den svenska avundsjukan är ju nånting så gräsligt så man mår illa!!
Varför kan vi inte bara glädjas åt varann, och låta alla vara som de själva vill??
Utan att alltid döma varandra!!
.
Sen är ju just detta med vikten även en hälsofråga, såklart. Och alla får ju göra som de själva vill med det, bara man ser till att må bra själv!
Att man gör saker för sin egen skull och inte för nån annans!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback