Så var det helg igen!

Gårdagen spenderades med god mat ("världens-godaste-lasagne ni vet!"), goda vänner (de bästa så klart!!), kladdkaka (som inte blev så bra... Hade ingen rund form, så jag tog en typ "limpform" vilket gjorde att kladdkakan var bra på utsidan, men fortfarande rinnande på insidan när den stått i ugnen mer än dubbla tiden! Dock var det inget fel på smaken... Även limetoppingen var god!) Sen blev jag av med ännu en Ica-kasse med kläderna som rensats bort.
När gästerna åkt hem så blev det Idol, och nu är det verkligen jämt!!
Hade inte en aning om vem som skulle åka ut, och jag hade ingen åsikt heller!!
Tycker alla fyra som var kvar var värdiga vinnare!!
.
Dock somnade jag och missade utslagningen, men internet skvallrar att det var Molly.
Molly Pettersson Hammar i Idol 2011. Foto: Pavel Maira
Vilket kändes jättetråkigt, fast jag vet inte vem jag ycker hellre skulle ha åkt ut....
Kanske Robin, då tjejerna varit mina favortier från början.
Och så tycker jag lite att Robin är den som är minst personlig. Han är jätteduktig att sjunga inga tvivel, men jag tror inte att jag skulle känna igen just HAN  jag hörde på honom på radion, som jag nog skulle göra med alla tre tjejerna. Men som sagt, nu är alla superduktiga, och jag tror knappast att det var sista gången vi hörde Molly!
.
Vad händer annars i helgen då??
Jo, jag ska rensa de utrensade kläderna, vad som ska slängas och vad som ska på kupan, om de fortfarande tar emot kläder här.
Har för mig att jag hört nånstans att de inte gör det på Hammarn längre, därför som containern står vid Time, nån som vet??
Och så göra advent såklart!!
Och på nedervåningen är det ju mest bara att byta gardiner och ställa stakarna i fönstren eftersom jag varit så aktiv och städat i veckan!! Nöjd över det är jag!!
.
Och imorgon är det ju julskyltning, den missar man ju inte!
.
Bara att hoppas att snön hinner hit tills dess, har gått på julskyltning förut utan snö, och det ger väldigt lite julkänsla! Enligt yr.no så ska det snö 0,2-0,8 mm inatt... Yay!!
.
Nähä, dags att fånga dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback