Problem

Kul att nån mer uppmärksammat detta problem!!
För det är faktiskt ett problem!! Och de enda som finns är som Blondinbella sa: svarta och tråkiga som kostar skjortan!!
(Kanske inte så att hon lider av att de är just dyra, men det gör ju alla vanliga svenssons)
I senaste numret av Wellness så hade de test av sport-bh:ar och faktiskt så hade de bedömt varje bh på två sätt: för storbystade och för småbystade!! Tummen upp för de!!
Tyvärr så hade de bara hittat en enda som faktiskt var bra för storbystade, och den var såklart svart och kostade 600:-!!
Detta problem gäller ju vanliga bh:ar oxå, fast de senaste åren har jag märkt att det är lätt att hitta "vanliga, billiga" bh:ar med stora kupor, dock finns de inte med nån större omkrets, utan upp till 85 typ. Detta är nog en följd av att så många opererar brösten nuförtiden. Men alla har ju inte barbie-midja med opererade, stora bröst.
De finns ju de som faktiskt är proportionerliga med sina bröst!
.
Och man undrar ju om det verkligen bara är det där lilla extra tyget runt omkretsen som kostar pengar, inte att kuporna är större?? För så fort man ska ha större än 90 så får man lägga på en par hundra lappar på priset...

Kommentarer
Postat av: Paulin

Kan säga att även stora kupor och mindre omkrets är det inte heller så vanligt med......jag kan inte handla bh:ar på h&m, lindex osv. Jag kör Change där de har ALLA storlekar, och tycker de har många fina modeller som inte kostar skjortan där. + att man kan vara med i Change club och då får man lite rabatt varje gång! :)

2012-03-18 @ 14:37:36
URL: http://pauerlajn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback