Jag råkade...

Låg i sängen häromkvällen och skulle titta på Mästarnas mästare men E somnade och jag blev oxå trött så jag stängde av. Men på nåt mystiskt vis så lyckades jag klicka hem en beställning från Ellos istället...
.
Men det var för att ajg hittade en bikini i en modell som jag länge letat efter i större storlekar och nu hittade jag en sån!! Eller ja, om storleken passar återstår ju att se, men jag hoppas i alla fall!!
Den har både halterneck OCH båge!
Men eftersom de inte blev 200:- som är minsta summan man får beställa för så var jag ju tvungen att lägga till nåt och hittade en snygg tröja i en skön modell, och ovanlig färg, för att vara mig i alla fall!!
Klänningen jag beställde till bröllopet från H&M finns inte kvar på deras hemsida längre så jag kan inte lägga in nån bild, men den kom idag i alla fall!
Vet inte riktigt hur jag ska göra, snabbprovade den bara och den satt rätt bra. Men det är korsband i ryggen och jag har en BH som man kan korsa axelbanden på, men problemet var att under armarna så går klänningen i nederkant av BH:n... I alla fall med amnings-bh:n, vilket inte är den mest smickrande bh:n, men alla bh:ar jag äger sitter ju ändå ungefär där. Så även om banden i ryggen inte syns så kommer den ju att synas där... Hmm, får prova ordentligt med den bh:n och se, annars åker den tillbaks!
.
Ännu ett problem med stora bröst!! Tänk om de varit små så kunde man vart utan bh!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback