Svettig och nöjd!

Tror inte jag skriver så mycket om mina träningar längre.
Eller jo, jag skriver om det, men inte alla, och det är väl medvetet oxå, är väl inte så kul att läsa.
Men idag tänkte jag göra det i alla fall!
 
Var ju på Latin fusion igår, och det var riktigt roligt!
Hängde såklart inte med i alla steg, men det var ju första gången och jag var den enda som inte varit där förut så jag sa: "Kör på!" så försökte jag hägna på så gott det gick.
Kul var det, men inte så jobbigt, är säkert jobbigare när amn kan stegen och kan fokusera mer på att ta i och ta ut rörelserna. Men eftersom det gick ganska lätt så körde jag ett pass här hemma idag.
Det såg ut som följer:
*40 min crosstrainern, varierar motstånd beroende på låten i örat, försöker köra så jag blir riktigt trött.
*20 st Magövning, som jag inte vet vad den heter, men vi har kört den på nåt pass på gympan och Träningsglädje skrev om den för ett tag sen oxå, inte heller hon hade nåt namn på den. Men den är rolig för jag känner mig så stark i den! Den kanske är väldigt lätt, men det gör gott för självförtroendet!
(Bilden är Saras)
*20 st sit-ups
*20 st ryggresningar, där man duttar med händerna först framför, sen bredvid sig och sen med armarna bakåt, så det blir en dutt nånstans i höfthöjd, samtidigt reser sig ryggen mer för varje dutt, och ner igen.
Låter snurrigt?? Ja, men den är bra, vi körde den på nåt måndags-pass!
*sidoplanka, vet inte hur länge, tills det brände, runt en minut skulle jag tro.
*Planka, tills maginnehållet var på väg ut, kanske 30-40 sek. Irriterande när det faktiskt inte är musklerna som ger upp, utan att maginnehållet trycks uppåt... Har ni varit med om det??
 
Och sen körde jag det en gång till, fast 20 långsammare sit-ups och vanliga ryggresningar, det känns som om de tar lite längre upp på ryggen än de första.
 
Och så avslutade jag med en rejäl stretch.
Och sen såg jag ut såhär!
(Tänkte först att jag såg så konstig ut när jag låg ner, så jag inte kunde lägga ut de korten, men så tänkte jag att va fan, jag är ju svettig, nytränad och ligger ner, då får man se konstig ut!)
Svettig, nytränad och NÖJD!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback