Helgen!

Kom som av mig på bloggfronten efter Portugal, jag som kommit igång så bra!

Helgen började inte så bra, först var Alvin hängig i torsdags, så vi for hem från dagis. Men han inte var inte så himla sjuk så fredagen fick han tillbringa med Momma medans jag for och jobbade.
Då blev däremot jag klen och fick fara hem lite tidigare tack vare snälla kollegor. Dessvärre hade Alvin precis sovit 3,5 timme när jag kom hem. Ni kan ju gissa om vi var på samma nivå?

Så fredagsmyset bestod av 

På lördagen hade vi bestämt att vi skulle fara till Birsta och påbörja julshoppingen, och som tur var så var jag piggare på lördagen. 
Blev en inte så himla lång dag där då farsdagsmiddag väntade hos mina föräldrar och en syster på besök, men jag hann handla nästan alla mina julklappar i alla fall! Något nöjd över det!

Idag tog vi sovmorgon! Alvin vaknade och ville ha välling strax innan sju, men sen somnade vi om och sov till kvart i tio!! SKÖNT!! 
Sen kom syster förbi och sen har vi firat pappor och grejat lite.

Och nu ligger jag i sängen, ff med halsont som jag tycker förvärrats sen i fredags, får se vart detta barkar!? Vill ju träna imorgon, men om man har ont halsen ska man ju inte träna...

God natt på er önskar jag med en bild på en nyekiperad snygging!
Massvis med nya ytterkläder har inhandlats under helgen.
Jag vill oxå vara en ny människa och vara "tvungen" att få nya kläder!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback