Bad!!!

Helt ärligt så är jag jävligt bitter på detta väder!! Jag vet att det är meningslöst och tråkigt, det går ju ändå inte att göra nåt är det. Men jag är bitter ändå!! Och kanske lite trött... 

Har inte badat en enda gång i sommar!!
Och det beror väl oxå delvis på att jag ammar, så man vill ju inte åka på mjölkstockning, och på att Alvin är en frusenlort! Så de hyfsat varma dagarna har inte känts räcka till och vattentempen har definitivt inte räckt till!

Men för att göra nåt åt situationen så for vi till Sollefteå och badade på badhuset idag!
(Hade tänkt åka igår men då skulle det ju bli sååå himla fint!!! Så då bestämde vi oss för att njuta i det fina vädret och bada idag istället. Och det var ju fint på morgon, tills det började spöregna... Och idag blev en riktigt varm dag utomhus... Som om jag blev mindre bitter av det???) 

Men om man bortser från att det var högsta högsommaren som vi åkte till badhuset så har det varit en riktigt bra dag! Det är ju lagomt långt till Sollefteå, lite folk, alltid lite folk!! Och alla var nöjda och glada! Och vi blev alla lyckliga av att få blöta våra kroppar lite!

Alvin simmade själv med både puffar och sån där gul mojäng (vad heter de??)!

Och när man dessutom har med sig två vänner utan barn, men som är som barn och som mer än gärna leker och tar hand om våra barn så blir ju badet en fröjd! ❤️ 

Och sen åt vi mat på Kajsas. Men då blev den stora, lilla killen trött...


Kommentarer
Postat av: Morma

Simdyna?!

2015-07-29 @ 23:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback